WP

Alam Maya yang indah

One thought on “Maher Zain 2nd Album – Forgive Me -

  1. Anda peminat Maher Zain juga? Ohh… kembali hangat bersama Newskaki.com dimana semua bloggers berkumpul dan berkongsi berita sambil add kawan-kawan semacam Facebook tapi kini berada di Malaysia, rapat bersama anda semua dengan memberi 10 TIKET PERCUMA masuk VIP ke konsert Maher Zain “Forgive Me” Live Di Malaysia. JANGAN LEPASKAN PELUANG MENARIK INI. 11 hari lagi, 10 tiket senang jer nak menang…. hanya join kami, dan blog pepe jer yg korang rasa menarik, tertarik, ataupun lepak kat mamak teh tarik bual bual pasal konsert ni… dapatkan segera juga 5% tiket diskaun sehingga hari konsert di stadium merdeka kepada semua pembaca dan peminat newskaki.com … jangan ketinggalan sebab anda bukan ketinggalan zaman, masih ada masa lagi nak menang …jom join kat
    http://www.newskaki.com/?maher-zain-concert
    ….. PELUANG MENANG KINI SUDAH BERADA DI TANGAN ANDA…klik je ok..
    Tak perlu nak beli pe pe product…. join kami, klik, paliang kreatif menang… kalau tak berpeluang menang pun….saguhati beli tiket* dapat 5% kurang… APA LAGI?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.