WP

Alam Maya yang indah

Di sebalik keghairahan mendapatkan wajah jelita

Leave a comment

SETIAP wanita mahukan kulit yang halus mulus tanpa sebarang celaan.

Di sebalik keghairahan mendapatkan wajah jelita, kita harus kembali kepada perkara asas iaitu mendapatkan kulit sihat dan ia bermula dengan pengambilan pemakanan yang seimbang di samping nutrien secukupnya.
Ia boleh dilakukan dengan menggunakan produk yang bebas bahan kimia, kaya
dengan vitamin, antioksida dan protein untuk meremajakan kulit.
Gaya hidup wanita bekerjaya hari ini yang aktif dan sibuk mengehad masa mereka untuk beriadah.
Prihatin dengan isu ini, Secretleaf muncul dengan produk terbaru ‘Collagen Drink with Resveratrol’ iaitu minuman pracampuran 2 dalam 1 untuk kecantikan kulit dan kesihatan diri.

Ia mengandungi 5,000mg kolagen marin yang diekstrak dengan teknologi terkini untuk membekalkan tubuh dengan kolagen bagi menjadikan kulit anjal, tegang dan awet muda.

Bagi menikmati keberkesanan kolagen untuk kecantikan kulit, anda perlu mengambil 5,000mg kerana jumlah ini membolehkan tubuh menyerap nutrien secukupnya selepas proses penghadaman, ‘Collagen Drink with Resveratrol’ diperkaya dengan extrak resveratrol, sejenis antioksida yang cukup hebat bagi
meneutral radikal bebas yang terhasil akibat pancaran UV matahari, pencemaran persekitaran dan proses semula jadi tubuh.

Kajian saintifik mendapati pengambilan resveratrol membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan kandungan gula dalam badan, antikeradangan, bahan antikanser selain mengawal berat badan.

‘Collagen Drink with Resveratrol’ berperisa ‘mixberry’ yang enak tetapi tidak mengandungi gula, sebaliknya diganti dengan stevia, pemanis semula jadi tanpa kalori bagi merendahkan tekanan darah, membantu proses pencernaan serta pengawalan berat badan.

Minuman ini diperkaya dengan Vitamin C, salah satu kofaktor utama dalam penghasilan kolagen semula jadi tubuh.

Dapatkan juga produk terlaris Secretleaf, Pure Oil Series 01 yang mengandungi 100% minyak argan organik yang diimport dari Maghribi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s